22 Mart 2009, 02:02 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Havuç Zeytinyağlı Havuç Malzemeler: 2 orta boy Sogan 5 dis Sarmisak 9 orta boy 1 kg Havuç 3-4 dal Maydanoz 2 yemek kasigi 15 gram Pirinç 8 yemek kasigi 80 gram Zeytinyagi 1 1/2 tatli kasigi Tuz 1 tatli kasigi Seker 1 su bardagi Su Hazırlanışı: Sogani ve sarmisagi soyun, sogani yarim daire seklinde ince ince dograyin sarmisagi ise ince kiyin. Tencereye zeytin yagi ve ve dogranis sogani koyun. Kapagi kapatarak kisik ateste 4-5 dakika kavurun. Ince dogranmis sarmisak, tuz, seker ve suyu soganlara ekleyin ve kaynamaya birakin. Havucusoyun ve 1 santimetre kalinlikta daire seklinde dograyin. Tencerede pismekte olan karisima ekleyin. Üzerine pirinci serpip kaynayinca atesi kisin. Havuç yumusayincaya kadar, yaklasik 25-30 dakika pisirin. Servis tabagina aldiginizda sogutun ve üzerine maydanoz yapraklarini serpistirirerek servis yapin. Afiyet olsun.. Alıntı. | |
|
Etiketler |
havuc, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Havuç Yemeği (Diyet) | Rhytia | Diyet Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2014 21:05 |
Biberiyeli Zeytinyağlı Havuç | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:07 |
Zeytinyağlı Havuç Borani | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 18:00 |
Zeytinyağlı Yoğurtlu Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:52 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:29 |