22 Mart 2009, 00:59 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Baklalı Kereviz Zeytinyağlı Baklalı Kereviz Malzeme: 4 iri kereviz 1 su bardağı kuru bakla 2 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 limon suyu 2 yemek kaşığı tozşeker Yarım demet dereotu 2 diş sarımsak Tuz Hazırlanışı: Baklaları akşamdan ılık suda ıslatın. Soğan ve sarımsağı ince kıyın. Zeytinyağının yarısını tencereye alıp soğan, sarımsak, bakla, 1 yemek kaşığı tozşeker ve tuzu ekleyin. Tencereye malzemenin üzerini örtecek kadar su döküp baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Kerevizleri soyup ikiye keserek ortalarını oyun. Başka bir tencereye kerevizleri dizip üzerine kalan zeytinyağı, 1 yemek kaşığı tozşeker ve tuzu serpin. Çok az su ilave ederek kısık ateşte pişirin. Baklalı iç malzemesi piştiğinde kerevizlerin ortalarına doldurun. Dereotu ile süsleyip soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun.. Alıntı. | |
|
Etiketler |
baklali, baklalı, kereviz, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyet Zeytinyağlı Kereviz | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 25 Kasım 2012 21:27 |
Zeytinyağlı İç Baklalı Enginar | YapraK | Zeytinyağlılar | 1 | 04 Temmuz 2012 16:20 |
Zeytinyağlı Baklalı Enginar Dolması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:31 |
Zeytinyağlı Baklalı Enginar | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:38 |
Zeytinyağlı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:25 |