07 Ağustos 2013, 17:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yumurta Kapama Malzemeler 3 adet yumurta Tereyağı Tuz Yapılışı Yumurtalar haşlanır. Haşlandıktan sonra kabukları soyulup uzunlamasına ikiye kesilir. Tavada tereyağı eritilir. (Tereyağında ölçü yazmadım. Eğer banıp yemesini seviyorsanız biraz bol eritebilirsiniz. Tercihinize kalmış.) Yumurtalar tavaya yerleştirilir. Tuz serpilir. 5 dk. sonra ocaktan alınır. Servis yapılır. Bu tarif 3 kişiliktir. Kişi sayısına göre yumurta sayısını artırabilirsiniz. Not: Höşmerim deyince herkesin aklına tatlı gelecektir. Ama bizim buralarda (Denizli – Serinhisar – Yatağan) buna da höşmerim diyoruz. Anlaşılabilir olması açısından yumurta kapama dedim. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmesi.. O kızaran tereyağına banıp mis gibi yemesi.. Afiyet Olsun.. | |
|
Etiketler |
kapama, yumurta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tek Yumurta İkizleri, Çift Yumurta İkizleri, İkizler Hakkında Bilgi | Liaaa | Kadın Sağlığı | 0 | 12 Haziran 2012 14:55 |
Kapama Gözlerini. . | Hesna | Aşk ve Sevgi Köşesi | 2 | 05 Ağustos 2009 04:05 |
Cd-Rom Açma ve Kapama | Cemalizim | Visual Basic | 0 | 21 Temmuz 2008 18:17 |