02 Kasım 2012, 21:59 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Fransız usulü tavuklu omlet MALZEMELER 1 kişi için 1 adet yumurta 2 çorba kaşığı küçük doğranmış tavuk eti 2 çorba kaşığı krema HAZIRLANIŞI Küçük bir kapta tereyağı ile tavuk etini bir dakika kadar kavurun. Bir kişilik yumurta güvecine koyun. Üzerine kremayı koyup yumurtayı kırın. Küçük bir kabın içine sıcak su koyup güveci oturtun. Orta ateşli fırında 3 dakika pişirip, çıkarın. | |
|
Etiketler |
fransız, omlet, tavuklu, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tavuklu Omlet Fransız Usulü | Burce | Yumurta Yemekleri | 0 | 17 Mayıs 2012 00:14 |
İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nde: Fransız Şansonları | aLya | Kültür ve Sanat | 0 | 15 Kasım 2011 08:33 |
Tavuklu Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:19 |
Fransız Usulü Ispanak Çorbası | Kralice | Çorbalar | 2 | 28 Ağustos 2009 14:51 |
Mısırlı Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 02:42 |