22 Ocak 2021, 14:36 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kızılcahamam testi kapama tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 orta boy testi 1 kilogram kuzu ve dana eti 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 7-8 adet arpacık soğan 6-7 diş sarımsak 3 su bardağı pirinç Tuz Hazırlanışı Etleri iri kuşbaşı halinde doğrayıp, terbiyesini yaparak sarımsak ve arpacık soğanla beraber testiye doldurun. Testiyi ters çevirerek bakır bir kaba yerleştirin. Etrafına et parçaları koyun. Bu şekilde etin pişip pişmediğini anlarsınız. Suyunu ilave edip pişmeye bırakın. Etler pişince suyu ile de pilavı hazırlayın. Afiyet olsun... alıntı | |
|
Etiketler |
kızılcahamam testi kapama tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kızılcahamam testi kapama tarifi | Beatrice | Yöresel Yemekler | 1 | 16 Aralık 2019 15:41 |
Peynirli Kapama Börek Tarifi (Resimli) | Violent | Hamur İşleri | 0 | 17 Şubat 2014 18:56 |
Buğdaylı Kapama Tarifi | Violent | Tavuk Yemekleri | 0 | 18 Mayıs 2013 15:24 |
Ab-ı Hayat Kaplıcası - Kızılcahamam | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 22:42 |