20 Ağustos 2014, 14:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Antep Mutfagı:Yaprak Buğulama Yaprak Buğulama MALZEME; 1 bardak bulgur 300 gr. taze asma yaprağı 1 bardak su 5 diş sarımsak 3 orta boy soğan 1 yemek kaşığı biber salçası ½ bardak zeytinyağı Kırmızıbiber Tuz,karabiber TARİFİ ; Soyulmuş sarımsaklar,soğanlar ve asma yaprakları mümkün olduğunca ince doğranır ve bulgurla karıştırılır.Biber salçası, tuz,karabiber,kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir.Bu karışım 1 bardak su ile tencereye konarak hafif ateşte bulgur suyu çekinceye kadar pişirilir.Yemek servise hazırdır. | |
|
Etiketler |
antep, buğulama, mutfagıyaprak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antep Mutfagı:Simit Aşı | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 13:47 |
Antep Mutfagı:Et Paçası | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 13:01 |
Antep Mutfagı:Lahmacun | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 13:00 |
Antep Mutfagı:Şiveydiz | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 12:57 |
Antep Mutfagı:Mumbar | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:33 |