20 Ağustos 2014, 13:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Antep Mutfagı:Et Paçası Et Paçası MALZEME; 1 kg. yağsız parça et 100 gr. Sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 adet limon Tuz,karabiber,kırmızıbiber 2 lt. su TARİFİ: Tencereye 2 lt. su konup kaynatılır,parça et içine atılır ve pişene kadar ocakta kalır.Küçük bir tavada yağ eritilir,içine ezilmiş sarımsak,karabiber,kırmızıbiber atılır.Pişen etler küp şeklinde doğranır.Doğranan et tekrar tencereye konur ve kaynatılır.Kızdırılan yağda yemeğin üzerine boşaltılır.Servise sunulan yemeğin üzerine limon sıkılır | |
|
Etiketler |
antep, mutfagıet, paçası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antep Mutfagı:Lahmacun | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 13:00 |
Antep Mutfagı:Şiveydiz | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 12:57 |
Antep Mutfagı:Sarımsak Aşı | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 12:49 |
Antep Mutfagı:Mumbar | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:33 |
Antep Mutfagı:Öz Çorbası | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:32 |