20 Ağustos 2014, 13:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Antep Mutfagı:Lahmacun Lahmacun MALZEME; 1 kg. azyağlı kıyma 1,2 kg. domates 5 bağ maydanoz 200 gr. dolmalık yeşilbiber 100 gr. sarımsak 1 yemek kaşığı biber salçası Karabiber,tuz TARİFİ: Maydanozlar yaprak yaprak ayrılır.Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır.Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır.Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır. | |
|
Etiketler |
antep, mutfagılahmacun |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antep Mutfagı:Şiveydiz | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 12:57 |
Antep Mutfagı:Sarımsak Aşı | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 12:49 |
Antep Mutfagı:Mumbar | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:33 |
Antep Mutfagı:Öz Çorbası | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:32 |
Antep Mutfagı:Firik Pilavı | oneofgirl | Yöresel Yemekler | 5 | 13 Eylül 2013 14:38 |