20 Ağustos 2014, 12:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Antep Mutfagı:Saçma Tava Saçma Tava MALZEME; 500 gr. zırh (iri bıçak) kıyması 500 gr. patates 1 veya 2 patlıcan 3 büyük boy domates Tuz,kırmızıbiber 1 büyük soğan 2 tane yeşilbiber 10 diş sarımsak karabiber,yenibahar,yağ TARİFİ; Bütün malzemeler doğranır,baharatlarda eklenerek karıştırılır.Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konarak tepsi fırına konur.1 saat piştikten sonra fırından çıkan yemek servise hazırdır. | |
|
Etiketler |
antep, mutfagısaçma, tava |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antep Mutfagı:Bakla Yemeği | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 12:46 |
Antep Mutfagı:Mumbar | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:33 |
Antep Mutfagı:Öz Çorbası | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:32 |
Antep Mutfagı:Fıstıklı Kadayıf | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:28 |
Antep Mutfagı:Firik Pilavı | oneofgirl | Yöresel Yemekler | 5 | 13 Eylül 2013 14:38 |