19 Mayıs 2014, 09:10 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuklu Çömlek Kebabı (Nevşehir Yöresi) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 adet piliç göğsü 2 adet taze soğan 2 adet sivri biber 1 diş sarmısak 1 adet domates 1 tatlı kaşığı salça 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı sıvıyağ Yarım çorba kaşığı un Tuz, kırmızıbiber Tavuklu Çömlek Kebabı Yapılışı Küp doğranmış piliç, yemeklik doğranmış soğan, küçük doğranmış biber, sarmısak ve domatesi yağ ile kavurun. Salça, tuz, kırmızıbiber ve yarım su bardağı suyu ilave edin. Bir güveç kabına alın. Diğer yandan, yarım su bardağı su ve unu karıştırıp hamur yapın. Güvecin üzerine koyun. 180 derece fırında 20 dakika pişirip, servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
Çömlek, kebabı, nevşehir, tavuklu, yöresi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nevşehir Yöresi Halk Oyunları | Liaaa | Dans | 0 | 23 Mart 2012 23:55 |
Nevşehir Yöresi | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 19 Ekim 2010 18:53 |
Tavuklu Kağıt Kebabı | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 23:24 |
Tavuklu Kağıt Kebabı | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:50 |
Çömlek Kebabı | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 12 Mart 2009 23:58 |