25 Şubat 2014, 13:02 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hamsi Ekmeği (Karadeniz Yöresi) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 kase tuzlanmış hamsi (1 gece önceden suya yatırılmış) 1 kase taze soğan 1 kase doğranmış maydanoz 1 avuç taze nane 1 demet pazı 1 adet kuru soğan 2 bardak mısır un 1/2 bardak un 2 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ Hazırlanışı: Bütün malzemeleri bir kabın içinde karıştırın. Hazırladığınız karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Hamsili ekmeğinizin kalın olmasını isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanmalısınız. (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer) 170C'de pişirin. | |
|
Etiketler |
ekmeği, hamsi, karadeniz, yöresi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tost Ekmeği | Zen | Fotoğraf Kulübü | 0 | 30 Nisan 2013 16:17 |
Hamsi Turşusu (Hamsi'den Turşuda olurmuş ) | Sevda | Deniz Ürünleri | 1 | 23 Eylül 2011 13:36 |
Patetesli Ev Ekmeği | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:11 |
Kahvaltı Ekmeği | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 12 Nisan 2009 17:34 |