23 Şubat 2014, 14:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pazılı Kaygana Karadeniz Mutfağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler .2 bağ pazı .yarım bağ taze yeşil soğan .yarım bağ nane .yarım bağ maydonoz .tuz, kuru nane .1/2 su bardağı mısır unu .1/2 su bardağı un .1 yumurta Yapılışı: Pazı, maydonoz, yeşil soğan ve naneyi ince doğrayalım. Tuzla iyice harmanlayalım.Unu, mısır ununu,yumurtayı,tuzu, kur naneyi ekleyip karıştıralım. Tavayı yağla malzemeyi serelim. Arkalı önlü kızartalım. İsteğe bağlı kırmızı pulbiber de koyulabilir. | |
|
Etiketler |
karadeniz, kaygana, mutfağı, pazılı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patates Kaygana | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 03 Ağustos 2013 19:25 |
İstanbul / Karadeniz Mutfağı Restaurant Rehberi - Lüks Mekanlar | Ecrin | Marmara Bölgesi | 0 | 05 Aralık 2011 22:37 |
çırakta baba kaygana (düzce) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 15:51 |
Kaygana (mudurnu bolu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 09:43 |
Sütlü Kaygana | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 08 Mart 2010 02:29 |