![]() |
Yumurta sızdırması (uşak) Malzemeler: 6 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kg. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası Yarım çay bardağı sıvı yağ. Genişçe bir kapta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ta olan olan suya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar kırılır. Yumurtalar kaynar, su da haşlanır. Haşlanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar, kevgir yardımı ile alınarak suya süzülür. Servis kabına konan haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar, bıçakla parçalanır. Üzerine taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilir. Bilahere servise yakın, salça ve yağ ile tavada pişirilerek elde edilen sos[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], üzerine dökülerek servis yapılır. Not: Bu yemek acil hallerde, yakın akraba ve komşu vefatında ölü yerine (erene) giderken çabuk hazırlanabilen bir yemek çeşididir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk