![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Yumurtalı mezgit (trabzon) Malzeme: 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 fincan sıvı yağ 1 fincan un Tuz Yapılışı: Balıkçınıza temizletmiş olduğunuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri fileto yapıp iri parçalara bölünüz. İyice yıkadıktan sonra tuzlayınız. Tavada sıvı yağı kızdırınız ve balık parçalarını ilave edip her iki yüzünü 3 dakika kadar kızartınız. Yumurtaları kırıp çırpınız ve tavadaki balıkların üzerine ilave edip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pişinceye kadar pişiriniz. Sıcak servis yapınız. Not: İstendiği taktirde tavada kızartılmış balık filetoları tavadan alınarak fırın tepsisine dizilir. Çırpılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar üzerine dökülerek orta sıcaklıktaki fırına verilir. Bu durumda yağ fazlası tavada kalacağı için daha hafif olur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
mezgit, trabzon, yumurtali, yumurtalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sütlü Mezgit Tarifi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 20:21 |
Mayonezli Mezgit | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:29 |
Mezgit Tava | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 18 Şubat 2012 16:12 |
Mezgit buğulama (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:29 |
Yumurtalı mezgit (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:13 |