25 Ocak 2011, 00:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye turşusu (trabzon) Malzeme Fasulye Su Tuz Sarımsak Yapılışı Taze yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayıklanarak yıkandıktan sonra kılçıkları alınarak tekrar yıkanır. Bir tencereye kaynar su doldurularak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler kendi rengi sararana kadar bekletildikten sonra çıkartılır. Çıkartılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler büyük bir tepsiye doldurularak soğumaya bırakılır, iyice soğuduktan sonra bir küp içerisine doldurularak su, tuz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konularak üzeri asma yaprağı ile kapatılır. Malzemelerin suyun içinde kalması için üzerine bir ağırlık konulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
fasulye, trabzon, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taze Fasulye Turşusu Tarifi | oneofgirl | Turşular | 0 | 07 Ağustos 2013 17:51 |
Fasulye Turşusu Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 1 | 05 Ekim 2012 19:29 |
Fasulye turşusu (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:01 |
Fasulye Turşusu | Ein | Turşular | 5 | 30 Ekim 2009 16:45 |
Kavurmalık Fasulye Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 22 Mart 2009 03:18 |