25 Ocak 2011, 00:10 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sütlü mısır ekmeği (trabzon) 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz şeker 1 su bardağı sıcak su Su dışında bütün malzeme bir kaba konur, karıştırılır. Sıcak su katılır, (kek kıvamında olması gerekir) karıştırılır. Yağlanmış fırın kabına dökülür. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yarım saat kadar pişirilir. Kare kare keserek servise sunulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ekmeği, misir, mısır, sütlü, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mısır Ekmeği | CORDON BLEU | Fıkra | 0 | 02 Eylül 2020 08:47 |
Brokolili mısır ekmeği | Bal | Hamur İşleri | 0 | 24 Ocak 2020 21:29 |
Baba Ekmeği Zindan Ekmeği Koca Ekmeği Meydan Ekmeği Atasözünün Anlamı ve Açıklaması | Amelia | Atasözleri ve Deyimler | 0 | 19 Haziran 2014 21:55 |
Mısır ekmeği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:05 |
Sütlü mısır ekmeği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:52 |