24 Ocak 2011, 22:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tokat kebabı Malzemeler: 1 kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 3 adet orta boy kemer[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı 2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 gram kuyruk yağı 5 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gram sivribiber 5 adet lavaş Yeteri kadar tuz karabiber Hazırlanışı: İri kesilmiş kuşbaşı etleri tuz ve karabiber ile harmanlayıp malzemeler hazırlanıncaya kadar bekletin. Patlıcanları uzunlamasına ikiye bölün. 2 santimlik parçalara bölün. Patateslerin kabuklarını soyup 1 santimlik yuvarlak dilimler halinde doğrayın. Domatesleri dilimleyin. Kuyruk yağını etlerin boyunda doğrayın. Tuzunu ekleyin. Malzemeleri kuyruk yağıyla yağlanmış şişlere dizin. Izgara veya fırının ızgarasının altına tepsiye yerleştirilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine şişleri dizin. Etler ve sebzeler pişinceye kadar çevire çevire pişirin. Lavaş ekmeklerini açın. Yarısına et ve sebzeleri yerleştirin. Üzerine etlerin suyu ile lezzetlendirilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri yerleştirin. Lavaşın yarısını üzerine kapatarak sıcak olarak servise sunun. Not: Bu malzemeyi tepside fırında da yapabilirsiniz. En alta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimlerini dizin. Üzerine tüm malzemeyi yerleştirip fırında etler ve sebzeler pişince lavaş ekmeği ile servise sunun.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
kebabi, kebabı, tokat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? | İpek- | Kebaplar Köfteler | 0 | 15 Haziran 2022 20:40 |
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) | Amelia | Kebaplar Köfteler | 1 | 26 Ocak 2014 18:48 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Tokat dolması (tokat) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:08 |
Tokat mantısı (tokat) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 22:53 |