IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2011, 22:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tokat sarma




Malzeme:
750 gr yağsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyma
100 gr Bizim Mutfak Köftelik Bulgur
250 gr asma yaprağı
2 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
10 dal maydonoz
10 dal dereotu
4 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
Tuz, karabiber

Asma yaprakları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ura ise ılık suda bekleterek fazla tuzundan arındırın. İç malzemesi için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları soyup kıyın. Kıyma, bulgur, salça, tuz, karabiber, kıyılmış dereotu ile maydanoz, bulgur ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin. İyice yoğurun. Hazırladığınız iç malzemeyi tuzu alınmış asma yaprağına veya taze asma yapraklarına paylaştırın. Sarıp tencereye dizin. Üzeri için kalan zeytinyağında kavrulmuş yarım çorba kaşığı salça ve rendelenmiş 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i sos kıvamına gelene dek pişirin. Hazırladığınız bu sosu sarmaların üzerine gezdirin. En üste ısıya dayanıklı bir porselen tabak yerleştirin. Çok kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
sarma, tokat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tevenk Sarma CORDON BLEU Dolma ve Sarmalar 0 10 Aralık 2021 19:50
Tokat dolması (tokat) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:08
Tokat mantısı (tokat) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 22:53