24 Ocak 2011, 22:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tokat sarma Malzeme: 750 gr yağsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyma 100 gr Bizim Mutfak Köftelik Bulgur 250 gr asma yaprağı 2 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 dal maydonoz 10 dal dereotu 4 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı Tuz, karabiber Asma yaprakları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ura ise ılık suda bekleterek fazla tuzundan arındırın. İç malzemesi için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları soyup kıyın. Kıyma, bulgur, salça, tuz, karabiber, kıyılmış dereotu ile maydanoz, bulgur ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin. İyice yoğurun. Hazırladığınız iç malzemeyi tuzu alınmış asma yaprağına veya taze asma yapraklarına paylaştırın. Sarıp tencereye dizin. Üzeri için kalan zeytinyağında kavrulmuş yarım çorba kaşığı salça ve rendelenmiş 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i sos kıvamına gelene dek pişirin. Hazırladığınız bu sosu sarmaların üzerine gezdirin. En üste ısıya dayanıklı bir porselen tabak yerleştirin. Çok kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
sarma, tokat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tevenk Sarma | CORDON BLEU | Dolma ve Sarmalar | 0 | 10 Aralık 2021 19:50 |
Tokat dolması (tokat) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:08 |
Tokat mantısı (tokat) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 22:53 |