24 Ocak 2011, 22:26 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Saca basma (şanlıurfa) Malzemeler: 4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 5 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarım kilogram parça et, 3 yemek kaşığı margarin, yarım çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tuz. Yapılışı: Et ince ince doğranır. Patlıcanlar parmak kalınlığında halka şeklinde kesilir. Domatesler ikiye ayrılır. Et,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler, sacın üzerinde iki yüzü pembeleşineye dek pişirilir. Üzerine karabiber, tuz serpilir. Sacabasma yörede etsiz de yapılıyor. Patlıcan ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler halka halka doğranıp sacda közlenip, lavaşların üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eşliğinde konularak sevilerek tüketiliyor.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
basma, saca, şanliurfa, Şanlıurfa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CaBal +basma | KarakıZ | Online Oyunlar | 0 | 24 Aralık 2011 14:15 |
Taşlara +6 basma | Sır | Metin2 | 1 | 03 Kasım 2010 04:26 |