24 Ocak 2011, 21:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Peynirli un helvası (şanlıurfa) Malzemeler: 2 su bardağı un 3 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 250 gram tereyağı 250 gram tuzsuz taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı: Tereyağı ve unu kısık ateşte 60 dakika süreyle kavurun. Tereyağı ile kavurduğunuz unun üzerine şekerli su dökün. Pişmeye yakın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Suyunu çekince 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
helvasi, peynirli, şanliurfa, Şanlıurfa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süt Helvası | Sarya | Tatlılar | 1 | 05 Ocak 2023 14:36 |
Peynirli irmik helvası tarifi | Feronia | Tatlılar | 2 | 18 Nisan 2019 04:05 |
Antep Mutfagı:Peynirli İrmik Helvası | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 03:27 |
Dil Peynirli İrmik Helvası | Elysian | Tatlılar | 0 | 23 Haziran 2014 12:51 |
Un Helvası | Zen | Tatlılar | 0 | 08 Kasım 2012 22:04 |