24 Ocak 2011, 21:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sırkelı pırasa (sinop) 1 bağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 diş sarmısak bir tutam kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı sirke HAZIRLANIŞI Pırasaların sadece[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısmını 7-8 cm.uzunlığunda doğrayın, bol suda haşlayın. İyice yumuşadıktan sonra süzgece alın ve suyunu iyice çektirin. Elinizle her bir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı yassı hale getirdikten sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Soğuduktan sonra çatalla lif hale gelinceye kadar ezin. İçine 1 çorba kaşığı sirke konmuş sarmısaklı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları karıştırın.. Tabağa aldıktan sonra kızartma yağından biraz alın içine kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karıştırıp üzerinde gezdirin. Bu Sinop ilinin bir yemeğidir. Aynı tarifi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la da yapabilirsiniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
pirasa, pırasa, sinop, sirkeli, sırkelı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pırasa Turşusu | Liaaa | Turşular | 0 | 20 Şubat 2012 23:19 |
Pırasa Salatası | yoSun | Salatalar Mezeler | 0 | 06 Kasım 2010 15:49 |
Pırasa Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 14 Ekim 2010 03:09 |
Pırasa - Pırasa Nedir - Pırasa Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:29 |
Fırında Pırasa | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 15:49 |