24 Ocak 2011, 20:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | çerkez pastası (sinop) MALZEMELER: 1 su bardağı fırınlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 5 bardağı su Tuz 1-2 çorba kaşığı tereyağı. HAZIRLANIŞI: Suyu tencereye koyup kaynatın. Tuzunu ekleyin. Mısır ununu kaşık kaşık ekleyerek sürekli karıştrrın. Tüm[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu koyduktan sonra karıştırmaya devam edin. Koyulaşınca ateşten alın. Bir tabağa kubbe şeklinde koyup ortasını açın ve tereyağını koyup erimeye bırakın. Tabaktan kaşıkla alarak yiyin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
cerkez, pastasi, sinop |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çerkez Atasözleri | PySSyCaT | Atasözleri ve Deyimler | 1 | 20 Aralık 2020 05:26 |
ÇERKEZ ADETLERİ | PySSyCaT | Örf ve Adetler | 0 | 06 Eylül 2016 00:05 |
Mısır pastası (sinop) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 21:00 |
Çerkez Barbunyası | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:41 |