24 Ocak 2011, 20:26 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pazı tavası (sakarya - hemşin kültürü) Pazı 4 Bağ Soğan 3 Orta Boy Sarımsak 5-6 Diş Tereyağı/Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Tavaya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar halka halka doğranır ve tereyağında kavrulur. Haşlanıp süzülen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sıkılarak yağda kavrulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ilave edilir. Ezilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz konup 10-15 dakika kavrulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
pazi, sakarya, tavasi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dartılı keşkek (sakarya - manav kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:32 |
Cevizli lokum (sakarya - manav kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:29 |
Dımbıl çorbası (sakarya - manav kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:28 |
Incir uyuşturması (sakarya - abhaz kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:27 |
Epışıps (sakarya - çerkes kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:24 |