![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Ezme fasulye (sakarya) MALZEMELER 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 su bardağı sıcak su 1 orta boy kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası Yeteri kadar tuz 4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet kırmızı acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı kişniş 1/2 tatlı kaşığı karabiber 1/2 tatlı kaşığı kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAPILIŞI: Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sini yıkayıp, bir gece suda bekletin, haşlayın ve süzün ince kıydığınız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı sıvıyağda kavurun içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salça sı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu karışımı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bu karışıma tuz, dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve 6 su bardağı sıcak su ilave edin. Az gelirse bir miktar daha sıcak su ilave edebilirsiniz Fasulyeleri kaynarken tahta kaşıkla ezerek püre haline getirin İçine bir adet acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atın. Ateşten indirileceğine yakın çekilmiş kişniş ve karabirberi atın Üzerine toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilmiş kızgın yağ gezdirin. Ezme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]niz servise hazırdır
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
Etiketler |
ezme, fasulye, sakarya |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muhammedferhan.av.tr Sakarya Avukat, Sakarya Hukuk Ve Danışmanlık Hizmetleri | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 04 Ocak 2024 20:43 |
Ezme | mCx | Soslar | 1 | 28 Ekim 2019 20:42 |
Acılı ezme | YapraK | Soslar | 1 | 19 Mayıs 2013 00:20 |
Diyet Ezme | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:18 |
Taze Fasulye - Taze Fasulye Nedir - Taze Fasulye Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:43 |