24 Ocak 2011, 20:20 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | El turşusu (osmaniye) Malzemesi: 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5-6 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5-6 adet yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3-4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir miktar sumak ekşisi Yeterince tuz Yapılışı: Sebzeler yıkandıktan sonra küp, küp doğranır. Doğranan bu sebzeler bir miktar su ile 15-20 dakika kadar haşlanır. Haşlanan sebzeler süzülerek biraz suya tutulur. Bir kabın içine sebzenin miktarına göre su konulur. Suyun içine bir miktar sumak ile 3-4 diş dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve haşlanmış malzemeler ilave edilir.El turşusu bu işlemlerden 15-20 dakika sonra hazırdır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
el, osmaniye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Osmaniye | Emre | Amatör Hikayeler | 0 | 06 Haziran 2020 20:56 |
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:50 |
Osmaniye | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 19:03 |
Tırşık (osmaniye) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:23 |
Toğga (osmaniye) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:22 |