24 Ocak 2011, 20:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sarma içi (osmaniye) Malzemesi: Bir miktar ince bulgur Bir baş kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım kilo kadar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir demet maydanoz Yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1,5 çorba kaşığı salça 1 su bardağı yağ Yeterince tuz Yapılışı: Bir baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] halka, halka doğranır.Bir su bardağı yağ ile bir süre kavrulur. Daha sonra salça ve küp, küp doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilir. Bir sürede bunlar kavrulur. Sonra tuz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir. Bu işlemler bittikten sonra, bu malzemelere göre bulgurun miktarına göre su ilave edilir. Su kaynamaya bırakılır. Su kaynadıktan sonra bir kabın içindeki bulgura kaynamış olan su ilave edilir. Bulgur suyu çektikten sonra üzerine önceden doğranmış yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maydanoz eklenip karıştırılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ici, osmaniye, sarma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cevizli Sarma | MeyRa | Tatlılar | 0 | 03 Ocak 2020 03:06 |
Turşu Sarma | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:49 |
Kestaneli Sarma | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 12 Nisan 2009 17:20 |
Şehrazat Sarma | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 01 Nisan 2009 04:57 |