24 Ocak 2011, 20:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tereyağlı kuymak (osmaniye) Malzemesi: Yeteri kadar un Tereyağ, Pekmez Su, Tuz Yapılışı: Tencereye bir litre kadar su konulur. İçine tuz atılır. Su kaynatılır.Suyun içine un yavaş yavaş konmaya başlanır ve un iyice hamur haline getirilir. Sonra tereyağ eritilir. İçine pekmez konulur. Tekrar hamur bir tabağa koyarak onu yani hamurun içi hamur şeklinde açılır. Tereyağ konulur ve servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
kuymak, osmaniye, tereyağli, tereyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuymak Mama Tarifi | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 16 Şubat 2016 16:10 |
Yöresel Yemekler - Kuymak (Mıhlama) | AnqeL | Yöresel Yemekler | 8 | 06 Ekim 2012 10:51 |
Kuymak (niğde) | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 09 Ağustos 2012 13:55 |
Kuymak | YapraK | Yemek Tarifleri | 2 | 09 Ağustos 2012 13:54 |
Kuymak | Software | Yemek Tarifleri | 0 | 16 Mart 2009 00:55 |