24 Ocak 2011, 20:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sac kömbesi (osmaniye) Malzemesi: Un,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karbonat Tuz 1 kg kıyma 1 kg kuru soğa Salça Karabiber Kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Orta büyüklükte doğranan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyma, salça, tuz, karabiber ve kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilerek karıştırılır. Ekmek tahtası üzerinde sacın dolusu ince, ince açılan hamur saca yerleştirilir. Aralarına yağ ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sürülerek iki veya üç kat yerleştirilen yufkaların üzerine iç döşenir.Üzerine tekrar yağ ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sürülerek iki üç kat yerleştirilir. En üste yağ sürüldükten sonra bıçakla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]va dilimi şeklinde kesilir. Üzerine diğer sac kapatılır. Altına odun yakılarak pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
kömbesi, osmaniye, sac |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Osmaniye | Emre | Amatör Hikayeler | 0 | 06 Haziran 2020 20:56 |
Osmaniye’de şehit | cLaS | Haber Arşivi | 0 | 08 Temmuz 2012 12:24 |
Osmaniye | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 19:03 |
El turşusu (osmaniye) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:20 |
Süllüm (osmaniye) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:10 |