24 Ocak 2011, 19:52 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hoşkıran kavurması (ordu) Malzemesi: 2 bağ hoşkıran 4 baş orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı tereyağı su tuz Yapılışı: Hoşgıran ayıklanıp yıkanır. Kaynayan suyun içine atılarak haşlanır. Süzülerek doğranır. İyice doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. İçine sıkılmış ve süzülmüş hoşgıran konularak sık sık karıştırılır.Pişince sıcak sıcak servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
hoşkiran, hoşkıran, kavurmasi, kavurması, ordu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Burakaksoymedya.net Ordu Reklam Ajansı, Ordu Sosyal Medya Ve Takipçi Satınalma | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 1 | 23 Eylül 2022 23:34 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |
Galdirik kavurması (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:56 |
Fasulye turşusu kavurması (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:36 |
Salatalık turşusu kavurması (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:35 |