![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Içli tava (ordu) Malzemesi: 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 100 gr kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 baş orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iç fıstığı maydonoz tuz karabiber nane zeytinyağı Yapılışı: Hamsiler ayıklanarak kılçıkları çıkarılır. Yıkanır ve tuzlanır. Bir tencereye yağ konur. Önce iç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sonra sıra ile kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yıkanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Pirinç seviyesine kadar kaynamış su katılarak tencerenin ağzı kapatılır.Pirinç yarı pişme durumunda iken ateş kısılır.Üzerine yağ dökülür, karabiber, nane ve maydonoz ilave edilir. İç pilav dinlendirmeye bırakılır.Yağlanmış tepsiye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler açılarak sırt kısmı yere gelecek şekilde dizilir. Tepsinin kenarına da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler düzgün bir şekilde yerleştirilir. Hazırlanan iç pilavı tepsiye dökülür. Kaşıkla düzeltilir.Kenarındaki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler pilavın üzerine kapatılır. Ayrıca pilavın üst kısmı tamamen kapanacak şekilde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler dizilir.Üzerine yağ gezdirilir. Kızgın fırında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler kızarıncaya kadar pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
icli, ordu, tava |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saraykapi.com.tr: Esenyurt Sac Tava, Avcılar Sac Tava, Beylikdüzü Sac Tava | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 10 Kasım 2023 13:42 |
Burakaksoymedya.net Ordu Reklam Ajansı, Ordu Sosyal Medya Ve Takipçi Satınalma | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 1 | 23 Eylül 2022 23:34 |
Içli köfte (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 27 Ekim 2010 18:19 |
içli köfte... | KraLiSHE | Yemek Tarifleri | 3 | 03 Kasım 2009 20:49 |