24 Ocak 2011, 19:36 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye turşusu kavurması (ordu) Malzemesi: 1 tabak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu 2 orta büyüklükte kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağ Yapılışı: İnce kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine önceden tuzu çıkarılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu katılarak karıştırılır. Bir süre kavrulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
fasulye, kavurmasi, kavurması, ordu, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fasulye Turşusu Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 1 | 05 Ekim 2012 19:29 |
Fasulye Kavurması | N999 | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Nisan 2012 13:14 |
Fasulye kavurması (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:19 |
Salatalık turşusu kavurması (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:35 |
Fasulye Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:23 |