IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2011, 19:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fasulye turşusu kavurması (ordu)




Malzemesi:
1 tabak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu
2 orta büyüklükte kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yağ

Yapılışı:
İnce kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine önceden tuzu çıkarılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu katılarak karıştırılır. Bir süre kavrulur.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
fasulye, kavurmasi, kavurması, ordu, turşusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fasulye Turşusu Kavurması YapraK Yemek Tarifleri 1 05 Ekim 2012 19:29
Fasulye Kavurması N999 Yemek Tarifleri 0 11 Nisan 2012 13:14
Fasulye kavurması (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:19
Salatalık turşusu kavurması (ordu) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 19:35
Fasulye Kavurması YapraK Yemek Tarifleri 0 02 Şubat 2010 03:23