24 Ocak 2011, 19:19 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Göğ domates musakkası (niğde) Malzemeler: 8-10 adet gök[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (yeşil) 2-3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı et 1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 fincan bulgur 2 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz karabiber kırmızı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzeri için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı et suyu Hazırlanışı: Soğanı ince doğrayın. Tereyağında sarartın. Kuşbaşı etleri 15-20 dakika haşlayın. Haşlanan etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ilave edin. Kabuğu çıkarıp kuşbaşı doğranmış kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin. Tepelerini alıp dörde bölünmüş yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koyup karıştırın. Etin suyunda 2 su bardağı et suyu ilave edin. Kaynamaya bırakın. Domatesler yumuşamaya başlayınca bulgur, tuz, karabiber ve pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bulgurlar pişince ateşten alın. Servis yapılacakken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine döküp servise sunun.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
domates, göğ, musakkasi, musakkası, niğde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Niğde Askerlik Şubesi | Niğde | Sarya | Askerlik Şubeleri | 0 | 03 Aralık 2022 20:52 |
Kabak Musakkası | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 03 Ağustos 2013 18:55 |
Niğde | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:43 |
Nohutlu Afyon Musakkası | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:24 |