24 Ocak 2011, 17:32 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Köyceğiz usulü tavuk dolması (muğla) 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1.5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 100 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i 1 çorba kaşığı dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı kuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü 1 tutam maydonoz tuz karabiber sosu için: 2 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba k.salça 1 tatlı kaşığı un Tencereye sıvıyağı alın. Önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kavurun. Daha sonra üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ini ekleyin. ardından pirinci ekleyip kavurun.Daha sonra kuşüzümünü de ekleyin. En son doğranmış maydanozları ve tuz,baharat ekleyip bu karışımı tavuğun içine doldurun. Tavuğun açık kalan kısmını iplik ve iğne ile dikerek kapatın. Tavuğu tencereye alın ve su ile haşlanmaya bırakın. Pişen tavuğu sudan çıkartıp fırın kabına alıp nar gibi kızarana kadar pişirin. Bu arada sosu için tencerede sıvıyağda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salçayı çevirin.İçine önce unu daha sonra haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ekleyin. Tavuğun suyundan ilave ederek kıvamını ayarlayın. Fırından çıkan tavuğun dikişlerini aldıktan sonra üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu sosu dökerek sıcak servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
dolmasi, dolması, köyceğiz, muğla, tavuk, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muğla Köyceğiz Tarihi Geçmişi | SpinoZi | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 2 | 16 Ocak 2024 20:41 |
Geç Sonbahar / Köyceğiz, Muğla | aLya | Doğa & Manzara Resimleri | 1 | 05 Kasım 2020 13:21 |
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 26 Mayıs 2013 19:52 |
Köyceğiz usulü tavuk dolması | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 05 Şubat 2012 17:53 |
Muğla-Köyceğiz-Sultaniye Termal Turizm Merkezi | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 22:56 |