24 Ocak 2011, 17:02 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bumbar dolması (mardin) İÇ MALZEMESİ 1 kg bumbar (Koyun İnce barsağı) 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı nane 1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 2 çay kaşığı kırmızı pulbiber karabiber tuz TERBİYE MALZEMESİ 1 yemek kaşığı tuz 5 su bardağı su 1 yemek kaşığı tereyağı 2 çay kaşığı nane HAZIRLANIŞI Bir kapta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], nane,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, pulbiber, karabiber ve tuzu karıştırın. Ayrı bir kapta bumbarları tuzlu suda ters yüz ederek iyice temizleyin. Temizlediğiniz bumbarların içine hazırladığınız harcı doldurun. Bumbarların dış yüzeyini bir kez daha tuzlu suyla yıkayın. Terbiye malzemelerinin hepsini bir tencerede karıştırın. Tencerenin içine bumbarları yerleştirin, bir saat pişirin. Sıcak servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
bumbar, dolmasi, dolması, mardin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Mit ve askerin Mardin Kalesi'ni boşalt | Seth | Haber Arşivi | 0 | 24 Haziran 2014 13:26 |
Işkembe dolması (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 17:06 |
Biber ve patlıcan dolması (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 17:05 |
Kaburga dolması (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 17:02 |