![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Isfiri (mardin) Malzeme 3 YUMURTA 1.5 SU BARDAGI PEKMEZ İSTEGE GÖRE AZALTILIP ARTTIRILABİLİR 1 ÇORBA KAŞIGINDA AZ MARGARİN Yapılışı: İLK ÖNCE TAVAMIZDA MARGARİNİ ERİTİYORUZ DAHA SONRA PEKMEZİMİ DÖKÜYORUZ PEKMEZİMİZ KAYNADIKTAN SONRA ÜZERİNE YUMURTALARIMIZI KIRIYORUZ YUMURTALAR PİŞTİKTEN SONRA ALTINI KAPATIYORUZZ VE VE YUMURTALARI SERVİS TABAGINA ALIYORUZ ÜZERİNE PEKMEZİMİZDE KAŞIK KAŞIK DÖKÜYOZ FAZŞA DÖKMEYİN AMA İSTEGE GÖRE SON OLARAKTA ÜZERİNE CEVİZ DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIGI İLE SERVİS YAPIYORUZ YADA TAVAMIZI ALIYOZ ORTAYA EKMEGİMİZLE YİYİYORUZ:
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Isfiri (mardin) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İsfiri bir başka deyişle pekmezli omlet Memleketimin bir tatlısı,kimi zaman kahvaltımızda yer edinir. Paylaşım için teşekkürler. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
isfiri, mardin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mardin Havalimanı'nın adı, "Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı" olarak değiştirildi | CORDON BLEU | Güncel ve Son Dakika Haberler | 2 | 26 Ocak 2023 17:20 |
Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Mit ve askerin Mardin Kalesi'ni boşalt | Seth | Haber Arşivi | 0 | 24 Haziran 2014 13:26 |
Mardin / Geleneksel Mardin Evleri | Ecrin | Güneydoğu Anadolu Bölgesi | 0 | 04 Eylül 2011 16:04 |
Mardin güveci (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ocak 2011 19:16 |
Mardin kebabı (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ocak 2011 19:14 |