23 Ocak 2011, 00:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Alaşehir kapaması (manisa) Malzeme: Un, zeytinyağı, kıyma,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], et suyu, karabiber, maydanoz, tuz, kimyon. Yapılışı: Hamur yoğrulduktan sonra ince ince açılır. Küçük küçük karelere bölünür. Hazırlanan hamur bir süre zeytinyağında bekletilip dinlendirilir. Ayrı bir kapta kıyma,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], karabiber, tuz, maydanoz ve kimyon karıştırılarak hazırlanan malzemeler hamurlara bohça şeklinde yerleştirilir. Dürülen kapama tavada kızartılır, servis sırasında üzerine kaynar et suyu dökülür
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
alaşehir, kapamasi, kapaması, manisa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Manisa Alaşehir Tarihi Geçmişi | SpinoZi | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 08 Şubat 2024 06:42 |
Alaşehir muharebesi | InTheDarK | Tarih | 0 | 08 Nisan 2012 18:37 |
Manisa / Alaşehir | Ecrin | Ege Bölgesi | 0 | 17 Eylül 2011 11:20 |
Uruş Kapaması | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 12 Eylül 2009 22:08 |
Alaşehir'de bıçaklı kavga: 1 ölü | Cemalizim | Haber Arşivi | 0 | 12 Ağustos 2008 00:17 |