22 Ocak 2011, 23:20 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yoğurt çevirme çorbası (kütahya) Malzemeleri; 500 gr. Süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 kaşık un 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 bardak su (2 bardak et suyu 4 bardak su) 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir miktar tuz Tereyağı Kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nane Hazırlanışı: Bir tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un konularak kaşıkla iyice ezilir. Yavaş yavaş su ilave edilerek orta ısıdaki bir ocakta kaynayıncaya kadar ağır ağır karıştırılır. Kaynadıktan sonra tuz ve 2 bardak et suyu ilave edilir. Pirinçler iyice yumuşayana kadar ateşte pişirilir. Sunum; üzerine tereyağı kızdırılarak kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konulup arzuya göre nane ilave edilerek servise sunulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
cevirme, corbasi, kÜtahya, yoğurt |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yoğurt Çorbası | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 16 Şubat 2016 17:54 |
Etli Yoğurt Çorbası | Sevda | Çorbalar | 0 | 21 Ocak 2013 16:47 |
Miyane çorbası (kütahya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Ocak 2011 23:21 |
Tutmaç çorbası (kütahya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Ocak 2011 23:19 |
Nohutlu Yoğurt Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 11 Ocak 2010 18:19 |