20 Ocak 2011, 09:32 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Keskin tavası (kırıkkale) 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pirzola 4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fırın tepsisisi yağlanır. Üzerine doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], birkaç parçaya bölünmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar konur. Biftekler üzerine düzgün bir şekilde dizilir. Ufak parçalar halinde tereyağı konur. Tuz ve pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilir. Tepsi aliminyum folyoya sarılır. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
keskin, kirikkale, kırıkkale, tavasi, tavası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Domates Tavası | N999 | Et Yemekleri | 0 | 11 Nisan 2012 13:19 |
Gaziantep tavası | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:52 |
Sivas Tavası | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:27 |
Soğan Tavası | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 15:35 |
Ankara Tavası | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:19 |