20 Ocak 2011, 09:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | şam eli (kıbrıs) MALZEMESİ 2 Adet yufka 1 Çay bardağı toz şeker 1 Çay bardağı irmik 1,5 Çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1,5 Çay bardağı su 1 Çay bardağı pudra şekeri 1 Tatlı kaşığı tarçın 1,5 Su bardağı ayçiçeği yağı (kızartma için). YAPILIŞI 1 Süt ve suyu şeker ilavesi ile kaynatınız. 2 İrmiği serperek ilave ediniz, kaynatarak koyu bir mahallebi elde ediniz. 3 Yufkaları dört parmak genişliğinde şeritler halında kesiniz, ikiye bölünüz. 4 Her parçaya bir kaşık irmikli muhallebiden koyarak muska şeklinde katlayınız. 5 Buzdolabında bekletiniz. 6 Kızdırılmış ayçiçek yağında kızartınız. 7 Servis tabağına alarak pudra şekeri ve tarçın serpiniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
eli, kibris, Şam |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kıbrıs Tatlısı | Tanem | Tatlılar | 0 | 01 Şubat 2019 23:46 |
Çiçek:"Ne olursa olsun Türkiye Kıbrıs davasının arkasındadır. Kıbrıs, milli davamızdır." | Seth | Haber Arşivi | 0 | 14 Kasım 2014 16:05 |
Molehiya (kıbrıs) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ocak 2011 09:18 |