20 Ocak 2011, 08:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kastamonu usulü talaş böreği Malzemeler: 2 adet çarliston[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 yemek kaşığı salça (silme) 500 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 1 adet büyük boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı sıcak su 4 yemek kaşığı zeytinyağı 12 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı Yarım demet ince kıyılmış maydanoz 1 çay kaşığı karabiber kekik Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Tencereye kuşbaşı etin yarısı büyüklüğünde doğranmış etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la birlikte ince ince kıyın. Domateslerin kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkararak küp şeklinde doğrayın. Kavrulmuş etin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salça ilave ederek zeytinyağıyla kavurun. 1 su bardağı sıcak su ilave ederek kısık ateşte pişmeye bırakın. Tuz ve karabiber ilave edip pişme işi tamamlanınca ateşten indirip kekik ve maydanoz ekleyin. Milföy hamurunu merdane ile açın. Malzemeyi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bohça şeklinde kapatıp, hafif yağlanmış tepsiye dizip, üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı sürün. 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Keserek servise sunun.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
böreği, kastamonu, talaş, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hindi Etli Talaş Böreği,Ispanak Püresi ile | Sarya | Et Yemekleri | 1 | 24 Şubat 2023 15:16 |
Talaş makinesinin içine düşen genç hayatını kaybetti | Sarya | Güncel ve Son Dakika Haberler | 1 | 04 Ekim 2022 04:48 |
Tavuklu Sebzeli Talaş Böreği | Elysian | Hamur İşleri | 0 | 12 Ocak 2014 12:25 |
Milföy Hamurlu Talaş Kebabı | oneofgirl | Hamur İşleri | 0 | 03 Eylül 2013 17:40 |
Talaş Kebabı | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Aralık 2009 07:22 |