IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ocak 2011, 08:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kastamonu banduması (ıslama)




Malzeme:
Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da bir bütün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
7 adet kuru yufka
500 gr dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
250 gr Teremyağ
Tuz, karabiber, pulbiber

Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya bütün tavuğu tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip tuz ve pulbiber serpiştirin. Kısık ateşte yaklaşık 90 dakika haşlayın. Pişen etin suyunu farklı bir tencereye süzün. Tavuk eti soğuyunca didikleyip karabiberle harmanlayın. Tavuk suyuna Teremyağ’ın yarısını ekleyip kaynatın. Yuvarlak fırın tepsisini yağlayın. Yufkaları 10 santim uzunluğunda 2 parmak genişliğinde kesin, kestiğiniz her parçayı tereyağlı ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sulu tencereye batırarak dürüm şeklinde sarın. Yufkaların yarısını yağlanmış tepsiye ufak dürümler halinde dizin. Kalan Teremyağ’ı bir sos tenceresinde eritin. Tepsiye dizdiğiniz dürümlerin üzerine eritilmiş Teremyağ’ı fırçayla sürün. Üzerlerine önce didiklenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etini sonra da dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içlerinin yarısını serpiştirin. İkinci kata da aynı şekilde kalan dürüm yufkaları dizin. Tekrar fırçayla yağlayın. Üzerlerine kalan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içlerini serpin. Tepsiyi ocağın üzerine alın. Kısık ateşte altı kızarıncaya kadar pişirin. Ardından önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın. Sıcak servis yapın.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
bandumasi, islama, kastamonu, İslama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GAYRET-İ İSLAMA NE OLDU? Desmont Tarih 0 18 Kasım 2014 22:04
Aşığım İslama Ecrin İslamiyet 0 16 Mart 2014 10:10
İslama Göre Şehitlik Violent Haber Arşivi 0 23 Ocak 2014 23:47
İslama Göre İnsan Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 12:59
Cevizli Patlıcan Banduması YapraK Sebze Yemekleri 0 11 Ocak 2010 19:29