10 Ocak 2011, 17:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kars yahnisi (kars) Malzemeler: Yarım kilogram yağsız kuşbaşı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti, 2 yemek kaşığı tereyağı, 2 adet orta büyüklükte kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2 adet orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu, yarım demet dereotu, yeterince tuz, karabiber. Hazırlanışı: Uygun bir tencerede tereyağını eritip, etleri suyunu bırakıp çekene kadar kavuralım. İnce kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları katıp pembeleşene kadar kavurmaya devam edelim. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave ederek 2-3 dakika daha kavuralım. Etlerin üzerini aşacak kadar sıcak su ekleyip hafif ateşte etler yumuşayana kadar pişirelim. Yahniyi ateşten almadan 10 dakika önce tuzu, karabiber ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu ilave edip, üzerine kıyılmış dereotu serperek servise sunalım.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
kars, yahnisi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ani \ Kars | efLatun | Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar | 0 | 03 Mart 2012 23:11 |
Kars Arpaçay | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 08:07 |
Kars Akyaka | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 08:05 |
Kars | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:31 |