IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 10 Ocak 2011, 17:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karaman kebabı (karaman)




Malzemeler:
1,5 kilogram et (but tarafından),
1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 demet maydanoz,
3 adet defne yaprağı,
1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sirkesi,
4-5 adet karabiber tanesi,
4 yemek kaşığı zeytinyağı,
yeteri kadar et suyu,
1 sap[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaprağı,
1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz,
1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası.

Hazırlanışı:
Geniş bir tabağa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve defneyap-raklarını, karabiber tanelerini, kıyılmış maydanozu serpin. Üstüne iri parçalar halinde doğranmış eti yayın. Sirkeyi döktükten sonra etin üstünü ince dilimlerle doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la örtün. Eti bir gece bu terbiyenin içinde dinlendirin. Domates salçasını bir yemek kaşığı et suyunda eritip, zeytinyağıyla birlikte bir tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Zeytinyağı ısınınca et parçalarını alıp, tencereye ekleyin. Eti karıştırarak pembe-leşene dek kavurun. Et kavrulunca terbiyesiyle birlikte tenceredeki etin üstüne dökün. Üstü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ınmış havucu da kattıktan sonra tuzunu ekleyip, tencerenin kapağını kapatın. Yemeği orta ateşte pişirin. Et piştikten sonra delikli kepçe ile alıp servis tabağına yerleştirin. Havucu dilimleyip tabağı süsleyin. Kalan salçayı süzgeçten geçirin ve yemeğin üstüne döküp servis yapın.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
karaman, kebabi, kebabı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karaman Zen Tarih 0 14 Mayıs 2014 17:51
Karaman Ecrin İç Anadolu Bölgesi 0 25 Ağustos 2011 01:42
Karaman Medreseleri Ecrin İç Anadolu Bölgesi 0 22 Ağustos 2011 15:27
Karaman Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:56
iLLer\kArAmAn konTes İç Anadolu Bölgesi 1 20 Mart 2009 23:53