10 Ocak 2011, 17:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zülbiye (karaman) MALZEMELER: Et (yağlı eğey tarafından) ½ kg. Soğan ufağı (Göver) 1 kg. Yağ 3 kaşık Domates (veya 1 kaşık salça) 4 adet Tuz 1 tatlı kaşığı Kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı YAPILIŞI: Et yıkanır. Haşlanır. Soğanlar ufaksa bütün olarak, büyükse dörde bölünerek etin üzerine konur. Yağ, salça veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuzu ilave edilir. Çok hafif ateşte suyunu çekene kadar pişirilir. NOT: İstenirse etle beraber bir avuç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilir ve pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
karaman, zülbiye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karaman | Zen | Tarih | 0 | 14 Mayıs 2014 17:51 |
Zülbiye Tatlısı | Liaaa | Tatlılar | 0 | 22 Mayıs 2012 17:27 |
Karaman | Ecrin | İç Anadolu Bölgesi | 0 | 25 Ağustos 2011 01:42 |
Karaman | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:56 |
Karaman kebabı (karaman) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 10 Ocak 2011 17:19 |