04 Ocak 2011, 08:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bastık kavurması (kahramanmaraş) Malzemeler 150 grtereyağ Yarım kilo bastık Ceviz (1 bardak) Yapılışı Yağ eritilir ve parçalanmış bastık içine atılır. Yumuşaması için bir tutam su serpilir ve kavrulur. Servis tabağına alınır, üzerine doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilir
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
bastik, bastık, kahramanmaraş, kavurmasi, kavurması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeynep Bastık Lan | Sarya | Müzik Dünyası | 0 | 22 Haziran 2024 15:12 |
Zeynep Bastık Lan | Sarya | Serbest Kürsü | 0 | 28 Mayıs 2024 11:20 |
Zeynep Bastık ~ Lan | meLanie | RadyoHarika Paylaşımları | 0 | 19 Mart 2024 22:33 |
Formeterapi.com.tr Kahramanmaraş Fizyoterapist, Kahramanmaraş Gtos Terapi | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 29 Haziran 2023 15:09 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |