24 Aralık 2010, 21:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Izmir pilavı Malzemeler : Pirinç 1 Su Bardağı Tuz 1 Çay Kaşığı Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 Orta Boy Komili Riviera zeytinyağı 4 Yemek Kaşığı Şam fıstığı 2 Yemek Kaşığı Tavuk suyu 2 Su bardağı Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( ufak ufak doğranmış ) 2 Bütün Kuşüzümü 2 Yemek Kaşığı Küçük doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 Yemek Kaşığı Tarçın 1/2 Çay Kaşığı Şeker 1/2 Çay Kaşığı Tuz,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAPILIŞI: 1-Pirinci ayıklayıp bir tepsiye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 1 çay kaşığı tuz katın ve üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, soğumasını bekleyin. Bir kaç kez yıkadıktan sonra iyice süzüp bir kenarda bekletin. 2- Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Komili Riviera zeytinyağını ilave edin ve orta hararetli ateşte devamlı karıştırarak 3 dakika kadar pembeleştirin. Çam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larını katın 2 dakika kadar kavurun. Tavuk suyunu ve doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ilave edin.Kaynamaya bırakın. 3-Kuşüzümü,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tarçın, şeker,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve pirinci katın. Sadece bir defa karıştırın. Kapağını kapatın ve yüksek ateşte karıştırmadan 5 dakika pişirin. Sonra ateşi iyice kısın. Pirinç suyunu tamamen çekinceye kadar 15 dakika daha pişirin. 4-Ateşten alın. Kapağını kaldırın, üstünü bir peçete ile örtüp kapağını kapatın. 10 dakika kadar ılık bir yerde demlendirip sıcak olarak servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
izmir, pilavi, pilavı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? | yaSmin | Yemek Tarifleri | 6 | 14 Eylül 2019 17:00 |
izmir tente, izmir tenteciler, izmir pergola | firmalinkleri | Web Site Tanıtımı | 0 | 20 Aralık 2018 15:30 |
Tas Pilavı | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:45 |
Fas Pilavı | Elysian | Makarnalar Pilavlar | 0 | 25 Nisan 2014 09:56 |
Çin Pilavı | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 16:59 |