IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Aralık 2010, 21:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Izmir pilavı




Malzemeler :
Pirinç 1 Su Bardağı
Tuz 1 Çay Kaşığı
Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 Orta Boy
Komili Riviera zeytinyağı 4 Yemek Kaşığı
Şam fıstığı 2 Yemek Kaşığı
Tavuk suyu 2 Su bardağı
Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( ufak ufak doğranmış ) 2 Bütün
Kuşüzümü 2 Yemek Kaşığı
Küçük doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 Yemek Kaşığı
Tarçın 1/2 Çay Kaşığı
Şeker 1/2 Çay Kaşığı
Tuz,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YAPILIŞI:
1-Pirinci ayıklayıp bir tepsiye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 1 çay kaşığı tuz katın ve üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, soğumasını bekleyin. Bir kaç kez yıkadıktan sonra iyice süzüp bir kenarda bekletin.
2- Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Komili Riviera zeytinyağını ilave edin ve orta hararetli ateşte devamlı karıştırarak 3 dakika kadar pembeleştirin. Çam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larını katın 2 dakika kadar kavurun. Tavuk suyunu ve doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ilave edin.Kaynamaya bırakın.
3-Kuşüzümü,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tarçın, şeker,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve pirinci katın. Sadece bir defa karıştırın. Kapağını kapatın ve yüksek ateşte karıştırmadan 5 dakika pişirin. Sonra ateşi iyice kısın. Pirinç suyunu tamamen çekinceye kadar 15 dakika daha pişirin.
4-Ateşten alın. Kapağını kaldırın, üstünü bir peçete ile örtüp kapağını kapatın. 10 dakika kadar ılık bir yerde demlendirip sıcak olarak servis yapın.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
izmir, pilavi, pilavı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? yaSmin Yemek Tarifleri 6 14 Eylül 2019 17:00
izmir tente, izmir tenteciler, izmir pergola firmalinkleri Web Site Tanıtımı 0 20 Aralık 2018 15:30
Tas Pilavı Lcia Makarnalar Pilavlar 0 20 Ocak 2015 18:45
Fas Pilavı Elysian Makarnalar Pilavlar 0 25 Nisan 2014 09:56
Çin Pilavı oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 16:59