23 Kasım 2010, 16:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | madımak(yozgat) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MADIMAK Malzemesi : • 1.5 kg. Madımak • Bir kase yoğurt • 150 gr.Pastırma • Bir-iki diş sarımsak • Tuz,biber,yağ,salça 1.5 kg. madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür. Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur. Kıyılan madımak üzerine ilave edilir. 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır. | |
|
Etiketler |
madımakyozgat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Madımak Gözlemesi | NurSima | Hamur İşleri | 0 | 11 Ocak 2021 20:23 |
Madımak Aşı (Sivas Yöresi) | oneofgirl | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Temmuz 2013 20:31 |
Madımak tabelası değişiyor! | Lucifer | Haber Arşivi | 0 | 09 Temmuz 2010 17:52 |