18 Kasım 2010, 16:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hamur dolması (ısparta) Kalın bir yufka açılır. İki parmak genişliğinde şeritler halinde kesilir. Soğanla kavrulmuş kıyma bu şeritlere konularak rulo yapılı. Lokma lokma kesilir.kaynar suya atılarak pişirilir. Sonra üzerine kızarmış tereyağı konur. Not: "Hamur Dolması" Bir çeşit mantıdır
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
dolmasi, dolması, hamur, isparta, ısparta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 26 Mayıs 2013 19:52 |
Sarma hamur dolması (kütahya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Ocak 2011 23:22 |
Tatar böreği (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:47 |
Gül şurubu (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:39 |
Sırma tatlısı (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:32 |