18 Kasım 2010, 16:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tatar böreği (ısparta) Un,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve yağ ilaveleriyle hamur yoğrulur. Hamur ince yufkalar halinde açılır. Yufkalar bir, bir buçuk santim kareler halinde kesilir. Bunlar kaynar suda haşlanır. Sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı yoğurdun içine konulur. Üzerine salçalı kızarmış tereyağı ve kıyma ilave edilerek yenir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
böreği, isparta, tatar, ısparta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tatar böreği (malatya) | Sır | Yöresel Yemekler | 2 | 22 Ocak 2011 23:58 |
Gül şurubu (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:39 |
Tatar böreği (erzurum) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:35 |
Tatar böreği (edirne) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 16:05 |
Kıymalı Tatar Böreği | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:09 |