18 Kasım 2010, 16:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gül şurubu (ısparta) MALZEMELER: 15- 20 adet kokulu pembe gül 5- 6 kahve kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuzu 5- 6 gelincik YAPILIŞI: 1 Gülün beyaz, gelinciğin siyah dipleri kesilir, yıkanır. 2 Bir kavanoza doldurulup[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuzu konur. Üzerine su doldurulur. Kapak kapatılıp 1- 1,5 ay bekletilir. 3 Kullanılacağı zaman: 1 bardak suya 1,5 çorba kaşığı esas olmak üzere şekerli su hazırlanır. İstenen oranda gül şurubu ilave edilir. Karıştırılıp buz atılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
isparta, şurubu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Minyatür,ısparta halısı dokuyan kız | Dedecan61 | Antikacı | 0 | 13 Mayıs 2022 13:52 |
Hamur dolması (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:49 |
Tatar böreği (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:47 |
Sazan papaz yahnisi (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:34 |
Sırma tatlısı (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:32 |